6. 2. 2016.

Moja nega noktiju/16.

Ćao svima! Odlučila sam da tema današnjeg posta bude 'moja nega noktiju', što se da primetiti iz naslova ovog posta. Znači ovaj post ću posvetiti svojim noktima. Pričaću o nezi svojih noktiju i na kraju ću vam pokazati moja 3 omiljena laka za nokte.
  

 
 
Ja sam pre imala više lakova nego sada, jer sada ne koristim tako često lakove, kao što sam ih pre koristila. Kada želim da imam lepe nokte ja odem i uradim ih u salonu sa gelom. Od kada sam počela nokte da radim sa gelom, nokti su mi konačno postali dugi. Što se pre nikako nije dešavalo. Meni su se pre nokti stalno bili polomljeni, pa sam ih stalno seckala. Najviše mi se lomio nokat od malog prsta. I zbog toga kada mi se jedan nokat polomi, morala sam da isečem i sve ostale nokte da bi svi nokti bili iste veličine. Svakog drugog meseca radim gel-lak na noktima. I to mi očuva nokte i kada skinem gel, nokti su mi dugi. O noktima (kada mi nisu sa gelom), brinem se tako što ih namažem sa nekim providinim lakom za nokte, koristim ga kao bazu (i trenutno to je Nail Expert Base & Top Coat Glossy nails od miss sporty-a). Kada imam zanoktice koristim She odstranjivačem zanoktica, koji je stvarno fenomenalan.
Kada želim da mi nokti budu savršeno isturpijani, ja koristim ebelin turpiju za nokte.
I onda namažem željenu boju laka i preko toga nanesem sloj nekog providnog laka, poput onog kog sam malo pre pomenula. Moja 3 omiljena laka (kao prvi računam onaj providni) su:

- Essie beli lak (u broji 1)
 
i
- OPI nail lacquer (u tamno ljubičastoj boji)




su moji omiljeni lakovi za nokte. Ja imam jednak broj lakova koji su jeftiniji, a koji su dobri kao i oni skuplji lakovi za nokte. Iskreno meni je ne bitno, da li je lak skuplji ili jeftiniji, ali ova dva laka bih svakako izdvojila kao neke od boljih lakova za nokte. Svakako ja sam vam za ova dva laka već pričala u mojim prethodnim postovima o favoritima.

I u principu to bi bilo to što se tiče moje nege noktiju. Izvinite što slike iz ovog posta nisu bile moje, nego sa neta, bila je noć pa nisam uspela da lepo slikam. Nadam se da vam se post dopao! Ćaos!

4 коментара:

  1. Super post!
    <3

    If you want please visit my blogs, it means so much to me:
    NEW POST ---> http://living-like-v.blogspot.ba/2016/02/how-to-be-morning-person-collab-with.html
    NEW POST ---> http://staliaisbae.blogspot.ba/2016/02/15th-episode-got-me-like.html

    ОдговориИзбриши
  2. Essie Nail Polish is great!

    I hope that you visit my blog too and maybe follow: SPIKED-SOUL.BLOGSPOT.COM :)
    Have a nice day!

    ОдговориИзбриши
  3. Ja razmišljam da uradim gel jer mi se u poslednje vreme nokti samo lome, a nikad nisam imala tih problema. Odličan post, lakovi su super. :)

    The Fashion Spell

    ОдговориИзбриши