25. 2. 2016.

January and February FAVS

Ćao svima! Za današnji post sam vam pripremila favorite januara i februara. Vreme mi je prebrzo proletelo, raspust, praznici i ovih 29 dana... bukvalno proletelooo. Favorita za ova dva meseca i nemam baš nešto mnogo, ali ajde da krenemo sa njima!
 
 
1. Prvi favorit u ovom postu je Essence smokey eyes set. Ove tri boje koje dobijate kada kupite ovu paleticu su vrhunske pigmentacije, trajne i postojane na vašim očima do kasno uveče. Ovu paleticu možete kupiti u bilo kojoj Lilly ili DM prodavnici, po sada sniženim cenama.
 
 
2. Naredni ili drugi favorit je ovaj takođe Essence ajlajner. On je iz njihove nove kolekcije good girl-BAD Girl, koja je stavrno oduševljavajuća. Ajlajner što je najvažnije je jako precizan i vrlo lako možete sa njim da izvučete savršenu liniju.
 
 
3. Sledeći favorit je ova fenomenalna Ebelin četkica za puder. Četkica me je stvarno oduševila. Jako mi se dopada jer perfektno i brzo odradi svoj posao i za nekoliko sekundi uz neki dobar bude prekrije, sve, ali apsolutno baš sve vaše nedostatke. 
 
 
4. Četvrti i ujedno pretposlednji favorit su ove preslatke minđušice sa crnim mačkicama kupljene u Six-u. Inače ne volim 'velike' minđuše i nisam ih ni jednom nosila, kupila sam ih jer su zaista preslatke, a i u favorite sam ih ubacila zbog istog.
 
 
5. Peti i poslednji favorit je ova preslatka narukvica sa kao 'nanizanim' kockicama. Obožavam ovu narukvicu i baš je često nosim. Kupljena je takođe kao i one miđušice u Six-u.
 
 
 I to bi bilo to što se tiče favorita za ova dva predhodna meseca. Nadam se da su vam se ovi favoriti dopali. Pitanja za vas:
 
1. Koji su vaši favoriti za ova dva protekla meseca?
 
2. Da li i vi koristite iste proizvode kao i ja?
 
Ćaos!

5 коментара:

  1. Divan post!Sviđa mi se ovaj essense eyeliner *-*
    Posjeti moj blog i učlani se,uzv! funnyandrabbits.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Predivna kozmetika.Dopada mi se najviše smokey eyes set,a eyeliner već imam:)Na mom blogu je debata sa veoma originalnom temom,pa bi mi mnogo značilo da posjetiš:


    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post! Prelepe slike! :*
    http://theebestofme.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Odlični proizvodi! Super post! <3

    NEW POST --->http://living-like-v.blogspot.ba/2016/02/tmi-tag.html
    NEW POST --->http://staliaisbae.blogspot.ba/2016/02/let-them-say-what-they-want.html

    ОдговориИзбриши