06.01.2017.

Put do savršenih obrva!

Ćao svima, pre svega želim da Vam čestitam Badnji Dan i Božić, a sada predjimo na temu posta. Nemate savršene obrve, a ne biste da ih oblikujete trajnom šminkom. Ne brinite, senka za obrve ili olovka rešiće vaš svakodnevni problem sa tankim i retkim obrvama.Koliko su obrve važne na licu? Možda i najvažnije. Lepo oblikovane obrve, odgovarajuće boje, dobrineće isticanju lepote vašeg lica. Preterano tanke obrve učiniće vas straijim, dok će vas punije obrve učiniti mlađima. Takođe pazite pri izboru senke ili olovke za obrve, jer obrve ne treba da budu previše tamne, nikako crne. Senka za obrve je po meni bolji izbor, jer daje prirodniji izgled. Ali ona se teže nalazi. Sličan efekat ćete postići i sa olovkom za obrve, ako malo 'razmrljate' četkicom. Ali pripazite da to ne izađe iz linije obrva, jer će onda vaše obrve izgledati krajnje neuradno. Po mom mišnjenju ovde važi savet profesionalnih šminkera, obrve treba da bude sestre ali ne bliznakinje.

Pogledajte video u kom je sve ovo savršeno objašnjeno!

6 коментара:

 1. Super post. Slažem se u vezi ovoga za senku, mada ja još uvijek ne mogu da nađem svoju nijansu. Trenutno koristim olovku i skroz lagano popunim obrve. Odlična ideja za post kao i sve ostalo!♥

  http://sosihappylife.blogspot.ba/

  ОдговориИзбриши
 2. Svakako su obrve jako vazne. Ja svoje nekada popunim sjenilo, ali meni bas nekako pristaje crno sjenilo, hladnog podtona iako i sivo dobro radi avoj posao :)
  Svakako cu pogledati ovaj video :)

  MMara

  ОдговориИзбриши
 3. Odličan post.Nikad se ne bih setila za nešto ovako.Hvala ti puno na savetima! <3 :)

  ksenijinkutak1.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши
 4. Moje obrve su do mozda prije godinu dana bile uzasne, ali sada su bolje. Koristim olovku i popunim ih malo jer mi se ne svida kada su jako tamne. Odlican post.

  beautybydorotea.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 5. -Sjajan post!Zaista mi se dopada!Hvala ti što si nam pokazala ovako divne savete!Verujem da će ovo mnogima pomoći,pa i meni!Slažem se sa tobom obrve su zaista važne!Srećni praznici,uživaj u njima!♥
  -Ukoliko hoćeš poseti moj blog,značilo bi mi tvoje mišljenje!♥

  http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши