18. 6. 2016.

Saveti za šminkanje

Ćao svima! Danas post o šminkanju! Uz ovih par saveta našminkajte se kao profesionalac. Pročitajte ove kratke savete u vezi šminke koji mogu mnogo da vam pomognu.
 
1. Pribor za šminkanje
 
Puder i rumenilo nanosite četkicama različitih veličina. Za puder uvek birajte što veću četku. Takođe, nabavite četkice za obrve, kao i posebnu četkicu za nanošenje senke na pragib kapka.
 
 
2. Prirodan izgled
 
Za prirodan izgled uvek birajte nijansu pudera koja će se savršeno stopiti za bojom vaše kože, puder koji hidrira kožu i regeneriše je. Puder opše ne pristaje preplanuloj koži, ali možete koristiti polutransparenti puder koji pokriva neke manje nedostatke.
 
3. Oči
 
Nemojte previše naglašeno da iscrtavate oči, to može grubo da deluje. Po nekim pravilima preko dana pogodno je nositi svetlije nijanse senki za oči, dok je za večernji izgled prikladno iskoristiti neke jače, upadljivije, tamnije nijanse senki za oči.
 
4. Korektor
 
Korektor nemojte nikada da utrljavate. Stavite malo korektora iznad unutrašnjeg ugla očiju i prevocite preko podočnjaka. Posle toga lagano utapkajte korektor.
 
5. Rumenilo
 
Rumenilo čini lice blistavim i sjajnim. Njega nanesite jednim potezom od jagodica ka slepoočnicama. Za nanošelje rumenila nanostite velike, široku četku.
 
 
6. Ruž i olovka za usne
 
Ruž kremaste strukture je mekan pa se lako razliva. Zato je olovka za usne obavezna. Olovka za usne treba da bude za nijansku tamnija od ruža. Usne uokvirite odgovarajućom olovkom, od kraja prema sredini. Zatim nanesite ruž željene boje i prekrijte konturu od olovke. Kata koristite mat ruž, nije potrebna olovka, jer se mat ruževi ne razlivaju.

6 коментара:

  1. These brushes lookgreat!
    Kisses

    www.angelswearheels.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odlicni saveti, sigurna sam da ce mnogima, kao i meni, biti od velike koristi. :)

    http://mojasvastaricams.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман18. јун 2016. 14:38

    savrseno za pocetnike!
    ako zelis follow-follow napisi mi u zadnjem postu anastazijaiemma.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  4. Uvijek daješ super savijete, ovo su super stvari za početnike :D

    Ako hoćeš, učlani se u moj blog i komentiraj novi post --> petra-s-life-blog.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  5. Super savjeti,samo tako nastavi! <3

    Posjetite moj blog ako zelite highgirls.blogspot.ba VELIKO HVALA!

    ОдговориИзбриши