6. 5. 2016.

Punđe na 3 načina

Ćao svima! Dugo nisam objavila nijedan post u vezi sa kosom i frizurama, pa sam odlučila da ovaj post bude posvećen tome.


1. Pletenica u punđiIzrazito jednostavan način da osvežite izgled punđe! Delovaće kao da ste provele sate praveći, a zapravo vam treba svega par minuta.
Jako je jednostavno - vežite kosu u rep, ispletite je u pletenicu po izboru - to može biti obična, kontra, žito, kanap ili neka druga pletenica - a zatim je obmotajte oko gumice, formirajte punđu i zakačite ukosnicama.

2. Ukoliko želite da izgledate uredno i elegantno, pa čak i na poslu, niska punđa savršen je izbor.
 Vezivanjem kose, izbeći ćete svakodnevno pranje koje nije dobro za vašu kosu, a opet, izgledaćete sređeno. Ova frizura idealna je i za vrele letnje dane koji su pred nama. Gumica za kosu, ukosnice i lak sve su što vam je potrebno za jednostavnu, a otmenu punđu. I, naravno, 2 minuta vremena.
Nikakve "frizerske veštine" vam za ovu frizuru nisu potrebne.

3. U trećoj frizuri reč je o polupunđi, odnosno modifikovanoj ili "prepolovljenoj" verziji klasičnog konjskog repa. Potrebno je da imate gumicu za kosu koja je slična vašoj boji kose, nekoliko ukosnica i lak za kosu.
Možete koristiti lak za kosu ili sprej za sjaj, a otrkivamo vam mali trik: ukosnice poprskajte lakom kako bi vam bolje držale frizuru.

I to bi bilo to što se tiče ovog posta! Nadam se da vam se dopao! Ćaos!
 

4 коментара: