25.03.2016.

My little corner: moje mišljenje o internet kupovini, mali saveti za besprekorno nanošenje eyelinera,,,,

Ćao svima! Prošlo je dve nedelje od mog prethodnog ''My little corner'' posta, koga možete pročitati ovde. Pa sada je pravo vreme za još jedan novi takav post.


Za početak želim da malo pričamo o internet kupovini. Internet kupovina je po meni super stvar koja može svima da uštedi dosta vremena i da pomogne da što pre stignemo do neke stvari koje želimo i koje su nam potrebne. Ja sam neko ko se služi internet kupovinama, i kome one spašavaju život. Jedina mana kod ovih kupovina je to što možda neke stranice nisu prave i šalju fake robu, tj. kopiju iste (mislim na neke od makeup proizvoda). Preporučujem da ne poručujete od stranica za koje niste sigurni da su prave i od stranica čiju preporuku niste dobili. Ne bih htela sada nešto da dužim i da rasvlačim 'sa kulina bana' u vezi internet kupovine, ali mislim da su ovo neke osnovne stvari koje bi svi mi trebalo da znamo o internet kupovinama. Sada prelazimo na drugu stavku o kojoj želim da pričam u ovom postu. A to je u vezi sa šminkanjem, tj. mali saveti za besprekorno nanošenje eyelinara. Meni najteže pada kada treba da stavim eyeliner. A pritom da sam predhodno već ranije predivno nanela šminku na svom kapku. Ako dobro ne izvučem eyeliner, ja se toliko iznerviram da mi ceo dan propadne. Ako imate isti problem kao i ja, postoji jedno savršeno rešenje za to. A to je selotejp, tj. lepljiva traka. Sve što treba da uradite je da selotejp ili lepljivu traku zalepite i preko toga samo isvucite eyeliner. Kada odlepite selotejp dobićete jednu perfektnu liniju, kakvu ste i želeli.
Ako vas zanimaju još beauty trikova poput ovog, njih možete pročitati u postu ovde.

I to bi bilo to što se tiče ovog posta. Nadam se da vam se dopao. Ćaos!

2 коментара:

  1. Hvala na savjetima! Početnik sam što se tiče makeup-a pa ako bi mogla,molim te, da postavljaš više postova kao ovaj ! <3

    Vildana from Stalia Is BAE & Living Like V

    ОдговориИзбриши