6. 11. 2015.

Sajam knjiga, Zoranina knjiga...


Ćao svima! Dobrodošli u novembar! Ne znam da li je ikada vreme letelo brže nego sad?! -Sve mi se čini da nije, kako sam starija sve mi brže i brže vreme proleti, hahaha, ali realno. Pa nadam se da će vam lepo proći novembar i želim vam da uživate u novembru i da ga ispunite svim lepim stvarima. I blogerkama da ne počinju da postavljaju novogodišnje serije postova, jer je preranoo.

 


O čemu se priča ovih dana? - O ničemu pre nego o Sajmu knjiga. Da bila sam na Sajmu knjiga prošle subote, kada oduzmemo to da je bila preterano velika gužva, bilo je lepo. Što se tiče knjiga kupila sam samo jednu knjigu, a to je knjiga od naše Zorannah. Da vam ispiračam na Sajmu sam stiga u 10.30h i odmah otišla u Halu 1 da bih što pre kupila Zoraninu knjigu, zato što sam čula da se bukvalno za 3 sekunde ona proda i da je onda nema. Kada sam to sve uradila bilo je nekih 11h. Moja najbolja drugarica i ja smo kao neki debili ispitivali sve prodavce na Vulkanovom štrandu: da li je stigla Zorannah, kada počinje potpisivanje, gde će se potpisivati.... pošto nas dve volimo Zoranu najviše na svetu. Oni su nam rekli gde da čekamo Zoranu i mismo stajali tu skoro dva sata, i bile smo prve u redu. Kada je Zorannah došla ispostavilo se da to nije pravo mesto što su nam oni predhodno rekli, gde smo je čekali. Razočarane što nismo prve, a najduže smo čekale od svih, stale smo poslednje u redu. Naravno red se iz sekunde u sekundu sve produžavao i bio sve veći, kada smo stigle do sredine i nismo više mogle da čekamo jer Zorannah ode malo gore pa se opet vrati dole. Napustile smo red i onda smo postrane snimale Zoranu. Imali smo još jako malo vremena, pa smo opet odlučile da se vratimo u red, da bi još jednom pokušale da dopremo i dobijemo sliku i potpis od najbolje. I to se naravno nije desilo. Napustile smo red, kad odjednom iz daljine ugledamo Tamaru Pavićević, poludele smo i brže bolje otrčale do nje i zamolile je da se slika sa nama, naravno ona je pristala, i još mi je lajkovala sliku i komentarisala, bila sam presrećna, a i sada sam!



Pozdrav do sledećeg posta!
Mirjana.

7 коментара:

  1. Odličan post,prva frizura mi je prelepa.:)


    http://moon-brunette.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post, odlične su frizure samo što je meni i dalje komplikovana ova gde su pletenice sa cetiri pramena, gledam 1h i nikako da skontam hahahah ;)

    Svrati do mene ivinsvet.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. woow that looks confusing to do
    but so nice
    xxx
    http://itsjustwinnie.blogspot.co.uk/

    ОдговориИзбриши
  4. Meni i ne izgleda bas lepo kada sapletem pletenicu tako zato sto sam nedavno skratila kosuu iii kajem se puno zbog toga. Ali dobro,brzo ce porasti. Odlican post.
    Uclanila sam se u tvoj blog, super jee. <3
    Novi post je na blogu

    ОдговориИзбриши
  5. Super blog. POst je odličan. Volim da čitam tvoj blog. Svidja mi se tvoj način pisanja. Volela bih da see učlaniš u moj blog. To mi jako znači. Ja sam se u tvoj već učlanila. Vrlo bi me obradovala kada bi mi se učlanila. Hvala unapred.

    www.emilittleworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Super post.Meni se najviše sviđa ova druga frizura ♥♥

    Posjeti i moj blog ako hoćeš: http://elmahadzic05.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши